Cursus Nederlands Utrecht

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte cursus Nederlands in Utrecht? Onze ervaren taaltrainers verzorgen graag cursussen Nederlands in Utrecht en omgeving.

Wij bieden meer dan taal

Voor anderstaligen is behalve de taalkennis ook belangrijk dat zij een goed begrip hebben van Nederlanders, hun manier van samenwerken en hun stijl van zaken doen. We begeleiden onze klanten bij het verbeteren van de communicatie met Nederlandstalige collega’s waarbij ook aandacht wordt besteed aan cultuurverschillen en de omgang daarmee in de dagelijkse werkpraktijk.

Cursussen Nederlands op ieder niveau

Wij bieden cursussen Nederlands op ieder niveau. Van beginners die nog geen enkele kennis hebben van het Nederlands tot expats die zich al goed in het Nederlands kunnen uitdrukken.

Voor moedertaalsprekers of anderstaligen die de taal al op hoog niveau beheersen, organiseren wij trainingen Schriftelijke Communicatie. Kennis en vaardigheden van de cursist worden opgefrist en uitgebreid voor een resultaatgerichte en efficiënte schriftelijke communicatie met relaties, klanten en collega’s.

Uw cursus Nederlands op maat

In ons cursusmateriaal hebben wij speciaal ontwikkelde modules opgenomen voor typisch zakelijke gesprekssituaties zoals onderhandelen, vergaderen of het presenteren van uw producten op een beurs.

Behalve dit materiaal gebruiken wij tijdens de taaltrainingen ook materiaal uit uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan uw website, folders of bedrijfspresentaties.