Cursus Zakelijk Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt met de “Kommunikationsfähigkeit” in de Duitse taal. Bij zakelijke contacten is behalve kennis van de taal ook kennis van de Duitse manier van zaken doen onontbeerlijk. De trainingen zakelijk Duits zijn erop gericht u en/of uw medewerkers tijdens individuele of groepstrainingen kennis te laten maken met het zakelijk taalgebruik of de reeds aanwezige kennis te vergroten. Uw individuele doelstelling en projecten staan hierbij centraal. Op basis daarvan wordt het trainingsaanbod afgestemd op het zakendoen op de Duitse markt.

Onze taaltrainers, allen native speakers Duits met een ruime ervaring in het bedrijfsleven, helpen u graag om uw kennis van het zakelijk Duits op een hoger niveau te brengen. Alle trainingen worden op maat ontwikkeld en afgestemd op uw zakelijke activiteiten.

Voor het begin van de cursus bepalen onze trainers uw taalniveau en leggen in overleg met u vast wat u met de training wilt bereiken. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma. Tijdens de training kan indien gewenst het programma altijd nog worden aangepast.

Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid bieden wij zakelijke taaltrainingen in diverse trainingsvormen aan. Daarnaast trainen wij zowel op uw bedrijfslocatie als bij ons in het centrum van Utrecht.

Wilt u er even helemaal uit voor een intensieve training Duits?  Informeer dan naar een geheel verzorgde training in onze vestiging in Düsseldorf.

Cursus Zakelijk Duits – zakelijke taaltrainingen op maat van Taleninstituut Utrecht.