Cursus Zakelijk Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Dan weet u als geen ander hoe zeer de Fransen het waarderen dat u de Franse taal goed beheerst in woord en geschrift. Een gedegen kennis van het zakelijk Frans zal uw kansen op de Franse markt, in België en in sommige Afrikaanse landen aanzienlijk vergroten. Alle reden dus om nu te investeren in een op uw bedrijf afgestemde cursus zakelijk Frans.

Onze taaltrainers zijn native speakers Frans en hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zij helpen u graag uw kennis van het Frans op een hoger niveau te brengen, waarbij zij u tegelijkertijd wegwijs maken in de manier van zaken doen in hun land. Gedurende de training komen onderwerpen zoals het voeren van zakelijke gesprekken, onderhandelen, het verzorgen van bedrijfs- en productpresentaties en bedrijfscorrespondentie aan bod.

Onze trainers bepalen voor het begin van de cursus uw taalniveau en leggen in samenspraak met u de te bereiken resultaten vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma.

Flexibele cursus Frans

Flexibele trainingen zijn bijzonder geschikt voor cursisten die weinig tijd tot hun beschikking hebben. Op met u afgesproken tijdstippen worden taaltrainingen van twee à drie uur gegeven.
Meer informatie

Semi-intensieve cursus Frans

Bij een semi-intensieve taaltraining krijgt de cursist een aantal hele dagen, verspreid over een aantal weken, les. Deze vorm is met name geschikt voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken.
Meer informatie

Intensieve cursus Frans

Bij een intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Een geschikte trainingsvorm voor cursisten die snel hun kennis en taalvaardigheidsniveau van een vreemde taal moeten verhogen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.
Meer informatie

Taalcursussen op afstand

Taalcursussen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn.
Meer informatie

E-learning systeem

Naast onze maatwerkprogramma’s kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen.
Meer informatie