Trainingsvormen

Taleninstituut Utrecht biedt u diverse zakelijke taaltrainingen aan. Deze zijn afhankelijk van het aantal medewerkers, hun instapniveau, het te bereiken doel en de beschikbare tijd. Al onze trainingen zijn op maat samengesteld, praktijkgericht en volledig afgestemd op het instapniveau van de cursist en de behoeften en wensen van het bedrijf.

Wij organiseren en verzorgen cursussen op ieder gewenst niveau. Van beginners zonder enige kennis van de taal die zij bij ons willen leren, tot medewerkers die zich al mondeling en schriftelijk in deze taal kunnen uitdrukken. Kortom; voor iedereen stellen wij een passend trainingsprogramma op.

U kunt de onderstaande taaltrainingen volgen in onze centraal gelegen trainingslocaties in UtrechtAmsterdamRotterdam en Den Haag, op afstand of in uw eigen bedrijf. Ook een combinatie van de onderstaande trainingsvormen wordt graag geboekt.

Flexibele taaltrainingen

Flexibele trainingen zijn bijzonder geschikt voor cursisten die weinig tijd tot hun beschikking hebben. Op met u afgesproken tijdstippen worden taaltrainingen van twee à drie uur gegeven.
Meer informatie

Semi-intensieve taaltrainingen

Bij een semi-intensieve taaltraining krijgt de cursist een aantal hele dagen, verspreid over een aantal weken, les. Deze vorm is met name geschikt voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken.
Meer informatie

Intensieve taaltrainingen

Bij een intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Een geschikte trainingsvorm voor cursisten die snel hun kennis en taalvaardigheidsniveau van een vreemde taal moeten verhogen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.
Meer informatie

Taalcursussen op afstand

Taalcursussen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn.
Meer informatie

E-learning systeem

Naast onze maatwerkprogramma’s kunt u (in combinatie) ook gebruik maken van ons e-learning systeem. U kunt dit programma overal, wanneer u wilt en in uw eigen tempo gebruiken om uw kennis van het zakelijke taalgebruik te verdiepen.
Meer informatie