Intensieve taaltraining

Bij de intensieve taaltraining heeft de cursist gedurende één of meer weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun taalkennis op een hoger niveau willen of moeten brengen en gemotiveerd en in staat zijn om enige tijd (bijna) fulltime met deze taal bezig te zijn.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig communiceren in een andere taal, bijvoorbeeld in vergaderingen, teambesprekingen, gesprekken met zakenpartners of bij het geven van een presentatie. Tijdens de training is de te leren taal de voertaal, wanneer het niveau van de cursist(en) dit toelaat.

Wilt u tijdens uw intensieve taaltraining verblijven in Utrecht en uw training combineren met een verblijf in deze bruisende stad? Er bevinden zich hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locatie. Wij adviseren u graag.

Deze training kunt u volgen als individuele taaltraining en als groepstraining.

Intensieve taaltraining Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Intensieve taaltraining Engels

Internationaal zakendoen? Van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze taal ligt de internationale zakenwereld voor u open.
Meer informatie

Intensieve taaltraining Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt de “Kommunikationsfähigkeit” in de Duitse taal. Bij zakelijke contacten is behalve kennis van de taal ook kennis van de Duitse manier van zaken doen onontbeerlijk.
Meer informatie

Intensieve taaltraining Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Intensieve taaltraining Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie