Cursus Zakelijk Italiaans

Wilt u de Italiaanse markt betreden of uw activiteiten aldaar uitbreiden? Een goede kennis van de Italiaanse taal zal door de Italianen zeer gewaardeerd worden en zal uw kansen op succes aanzienlijk vergroten. Alle reden dus om nu te investeren in een cursus zakelijk Italiaans voor u en/ of uw medewerker(s).

Onze taaltrainers Italiaans zijn native speakers en hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zij helpen u graag bij het vergroten van uw kennis van hun moedertaal en bieden u een professionele begeleiding bij het verwerven of verbeteren van uw mondelinge en schriftelijke vaardigheden. U kunt daarbij denken aan het voeren van zakelijke gesprekken, onderhandelen, het geven van bedrijfs- en productpresentaties en uiteraard aan het gebruik van het juiste Italiaans in uw bedrijfscorrespondentie.

Onze trainers bepalen voor het begin van de cursus uw huidige taalniveau en leggen in samenspraak met u uw doelstellingen vast. Op basis daarvan ontwikkelen wij een maatwerkprogramma. Uiteraard kunt u ook tijdens de cursus ten allen tijde in samenspraak met de trainer uw doelstellingen wijzigen.

Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid bieden wij zakelijke taaltrainingen in diverse trainingsvormen aan. Daarnaast trainen wij zowel op uw bedrijfslocatie als bij ons in het centrum van Utrecht.

Cursus Zakelijk Italiaans – zakelijke taaltrainingen op maat van Taleninstituut Utrecht.