Taalcursus in Utrecht en omgeving

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte taalcursus in Utrecht? Onze ervaren taaltrainers verzorgen graag cursussen in Utrecht en omgeving.

Op de praktijk afgestemde taalcursus

Zakelijke communicatie is meer dan taal en niet los te zien van omgangsvormen en cultuur. Daarom leert u bij ons de taal te gebruiken in de context van het zakendoen met uw anderstalige gesprekspartners. Zo kunt u goed aansluiten bij hun zakelijke gebruiken en daardoor uw kansen op succes aanzienlijk vergroten.

Onze trainers zijn goed thuis in het internationale bedrijfsleven op één of meer van de gebieden Sales, Marketing, Management, Finance en Administratie. Juist deze combinatie staat garant voor efficiënte en op de praktijk afgestemde taalcursussen, waarin uw doelstellingen altijd centraal staan.

Uw taalcursus in Utrecht op maat

In ons cursusmateriaal hebben wij speciaal ontwikkelde modules opgenomen voor typisch zakelijke gesprekssituaties zoals onderhandelen, vergaderen of het presenteren van uw producten op een beurs.

Behalve dit materiaal gebruiken wij tijdens de taalcursussen ook materiaal uit uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan uw website, folders of bedrijfspresentaties.