Groepstrainingen

Groepstrainingen zijn bestemd voor twee of meer collega’s van één bedrijf. Wij kiezen er bewust voor om alleen groepstrainingen aan te bieden voor cursisten die voor hetzelfde bedrijf werken en geen open cursussen. Het voordeel van deze werkwijze is dat de trainer zich zo helemaal kan richten op de specifieke bedrijfstak waarin de cursisten werkzaam zijn en op de producten en diensten die het betreffende bedrijf aanbiedt.

Tijdens de trainingen wordt er zoveel mogelijk van de dagelijkse werksituaties uitgegaan. Daarnaast werken we behalve met ons eigen cursusmateriaal, ook met materiaal uit het bedrijf van de cursisten. Ook om deze reden is het niet wenselijk dat er, behalve de trainer, anderen van buiten het bedrijf bij de trainingen aanwezig zijn. Bovendien kunnen de collega’s elkaar ondersteunen en stimuleren.

U kunt de onderstaande taaltrainingen volgen in onze centraal gelegen trainingslocaties in UtrechtAmsterdamRotterdam en Den Haag, op afstand of in uw eigen bedrijf.

Groepstrainingen Nederlands

Zakelijk Nederlands voor (anderstalige) medewerkers / expats die een gedegen basiskennis willen opbouwen of hun taalvaardigheden willen verbeteren.
Meer informatie

Groepstrainingen Engels

Internationaal zakendoen? Van Amerika tot China, van de Scandinavische landen tot Afrika: met Engels kunt u overal terecht. Met een goede kennis van deze taal ligt de internationale zakenwereld voor u open.
Meer informatie

Groepstrainingen Duits

Succes op de Duitse markt staat of valt de “Kommunikationsfähigkeit” in de Duitse taal. Bij zakelijke contacten is behalve kennis van de taal ook kennis van de Duitse manier van zaken doen onontbeerlijk.
Meer informatie

Groepstrainingen Frans

Doet uw bedrijf zaken met Frankrijk? Met een gedegen kennis van de Franse taal vergroot u uw kansen op deze belangrijke markt aanzienlijk.
Meer informatie

Groepstrainingen Spaans

Met een goede kennis van de Spaanse taal vergemakkelijkt u het zakendoen, niet alleen met Spanje, maar met bijna geheel Zuid-Amerika.
Meer informatie