Cursus Engels Utrecht

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte cursus Engels in Utrecht? Onze ervaren taaltrainers verzorgen graag cursussen Engels in Utrecht en omgeving.

Cursus Engels afgestemd op uw persoonlijke doelen  

Onze trainers bespreken vooraf met u wat u wilt bereiken met uw cursus Engels. Daarbij besteden zij aandacht aan uw branche, bedrijf, functie, doelstelling en wensen en uw uitgangsniveau van de te leren taal. Op die manier bepaalt u in overleg met de trainer uw eigen lesprogramma, dat praktijkgericht is en bovendien afgestemd op uw zakelijke en persoonlijke situatie.

Trainers met ervaring in het bedrijfsleven

Wij werken uitsluitend met native speakers. Deze zijn niet alleen deskundig en ervaren in het verzorgen van trainingen zakelijk Engels, maar zij weten ook welke culturele aspecten een rol kunnen spelen in de omgang met uw internationale zakenpartners.

Onze trainers hebben ruime ervaring in het organiseren, ontwikkelen en verzorgen van zakelijke taalcursussen op maat. Zij zijn in diverse functies actief geweest in het internationale bedrijfsleven. Daardoor kunnen zij hun trainingen afstemmen op uw zakelijke doelen en uw persoonlijke stijl. Wij vinden altijd de trainer die bij u past.

Lesmateriaal gericht op zakelijke communicatie

U leert bij ons het zakelijke taalgebruik aan de hand van lesmateriaal dat speciaal ontwikkeld is voor het bedrijfsleven. Uit deze collectie stellen de trainers het maatwerkpakket samen. Dit wordt afgestemd op uw specifieke zakelijke situatie, in combinatie met materiaal uit uw bedrijf zoals uw website, brochures en bedrijfspresentaties.