Cursus Duits Utrecht

U bent op zoek naar een snelle en efficiënte cursus Duits in Utrecht? Onze ervaren trainers verzorgen graag cursussen Duits in Utrecht en omgeving.

Een essentiële bijdrage aan uw zakelijke succes

Voor zakelijk succes in Duitsland is de praktische inzetbaarheid van uw talenkennis van groot belang. Daarom richten wij ons in onze taaltrainingen zakelijk Duits op de communicatievaardigheden die in uw specifieke bedrijfssituatie essentieel zijn.

Voor ons is iedere klant uniek

Wij stemmen onze aanpak af op elke individuele cursist of het team. Bij ons leert u de Duitse taal in te zetten passend bij uw eigen (leer)stijl, situatie, functie, branche, doel en wensen. U leert precies wat u nodig heeft, op de praktijk gericht en zonder ballast.

Wij bieden meer dan taal

Zakelijke communicatie is meer dan taal en niet los te zien van omgangsvormen en cultuur. Daarom leert u bij ons de Duitse taal te gebruiken in de context van het zakendoen met uw internationale gesprekspartners. Zo kunt u goed aansluiten bij hun zakelijke gebruiken en daarmee uw kansen op succes aanzienlijk vergroten.

Onze trainers zijn goed thuis in het internationale bedrijfsleven op één of meer van de gebieden Sales, Marketing, Management, Finance en Administratie. Juist deze combinatie staat garant voor efficiënte en op de praktijk afgestemde taaltrainingen, waarin uw doelstellingen altijd centraal staan.